2013/06/30

Five ways to win my heart


Hoe kun je nou echt mijn hart winnen? Eigenlijk heel simpel, als je een lief karakter hebt, goed kan koken en er nog een beetje leuk uitziet ben ik verkocht! Omdat ik toch best wel romantisch ben aangelegd (al zeg ik het zelf) heb ik er niets op tegen om leuke en gezellige dingen samen te doen. Het zijn de kleine details die tellen! Hier een paar ideeën die ik zelf leuk zou vinden om te doen en waar je zeker mijn hart mee zult stelen.

Samen in het gras liggen op een mooie zomerdag en gewoon naar de wolken kijken en nergens anders aan denken. Je kent het wel van vroeger, je praat met de persoon naast je en raad wat voor een figuur de ander ziet in de wolk. Een super manier om de ander beter te leren kennen en gewoon een middag net elkaar door te brengen.
Misschien is het heel mainstream, maar ik vind jongens die lekker ruiken en er goed verzorgd uitzien veel aantrekkelijker.
Een picknick bij zonsondergang na een romantische strandwandeling. Heerlijk eten en het perfecte moment om het heerlijke eten te delen (of stiekem alleen op te eten..)!
Als je een bloemenkrans voor me maakt én ik hem dan ook nog mag opdoen ben ik helemaal happy, tot het moment waar de bijen op je af komen.
Gewoon samen gekke foto´s maken en niet eraan denken hoe stom je erop staat. Het gaat om het moment dat je samen deelt en dat dat moment is vastgelegd is een pluspunt. Dat je er niet leuk opstaat maakt helemaal niets uit, want die foto zal je doen herinneren aan het mooie moment.

Liefs, Melanie

1 opmerking:

  1. Je hebt een hele leuke en overzichtelijke blog vandaar dat ik jou nu ook volg via GFC
    ik hoop dat je mij ook zou kunnen terug volgen als mijn blog je aandacht trekt!

    ik vind het ook altijd geweldig als mannen een heerlijk luchtje op hebben..ik kan dan aan hem blijven snuffelen.

    Over het strandlopen en dan de zonsondergang kijken is ook erg gaaf inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen

Alvast héél erg bedankt voor de lieve reacties. Ze zijn altijd welkom!